ABS reparatie

 

Garage Wiktor in Dordrecht is specialist in ABS. Wij verzorgen ABS reparatie voor alle automerken. Onze monteurs zijn onder meer in staat om de ABS te repareren van uw Audi, Alfa Romeo, Peugeot, Citroen, Ford, Mercedes, BMW, Saab, Mazda, Volvo, Opel, Lancia, Volkswagen of Renault. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige ABS reparatie.

 

Specialist in ABS Dordrecht
In Dordrecht en omgeving staat Garage Wiktor bekend als dé ABS specialist. U vindt ons autobedrijf aan de Daltonstraat 14. Onze klanten komen behalve uit Dordrecht ook uit nabijgelegen plaatsten als Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht. Als klant van Garage Wiktor bent altijd verzekerd van een perfecte service.

 

ABS en ander onderhoud
Naast ABS reparatie verzorgt Garage Wiktor ook onderhoud en reparatie aan andere delen van uw auto. Wij verzorgen grote en kleine onderhoudsbeurten. Tijdens een reguliere onderhoudsbeurt controleren onze vakmensen de motorische onderdelen en vullen wij alle benodigde vloeistoffen bij.

U kunt ook bij ons terecht voor het verwisselen van uw banden, reparaties aan verlichting en het vervangen van distributieriemen en uitlaten.

 

APK-keuring gratis
Garage Wiktor beidt een gratis Algemene Periodieke Keuring wanneer u deze combineert met een reguliere onderhoudsbeurt. Wij hebben een APK-keurmeester in dienst. Eventuele defecten kunnen wij direct repareren, zodat uw auto goedgekeurd en veilig de weg op kan.

 

Vakkundige auto reparatie
Wanneer wij een defect aan uw auto tegenkomen krijgt u van ons een telefoontje. Wij leggen uit wat het probleem is, wat wij eraan kunnen doen en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Onze monteurs beginnen pas met de werkzaamheden na uw goedkeuring. Bij Garage Wiktor geldt: afspraak is afspraak.

Of wij nu de ABS repareren of andere onderdelen van uw auto onder handen nemen: wij maken altijd zoveel mogelijk gebruik van originele fabrieksonderdelen. De meeste onderdelen hebben wij standaard op voorraad.

 

Afspraak ABS repareren
Om een afspraak te maken voor een ABS reparatie of andere werkzaamheden aan uw voertuig kunt u bellen met Garage Wiktor. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06-45133719.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button