Olie verversen

 

Bij Garage Wiktor is olie verversen gratis bij elke onderhoudsbeurt. Onze vakmensen verzorgen hierbij eveneens een controle van de oliefilters. Garage Wiktor is een merkonafhankelijk autobedrijf. Wij verzorgen onderhoud aan alle automerken. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault of Citroen.

 

Olie verversen NU €30,-

 

Olie bijvullen Dordrecht
Bezoek Garage Wiktor en laat de olie van uw auto verversen. Ons autobedrijf is gevestigd aan de Daltonstraat 14 in Dordrecht, maar ook vanuit diverse plaatsen in de omgeving zijn wij makkelijk bereikbaar. Veel van onze klanten komen bijvoorbeeld uit Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht. Als klant van Garage Wiktor bent u verzekerd van een vlotte en vakkundige service.

 

Onderhoudsbeurt bij Garage Wiktor
Garage Wiktor verzorgt grote en kleine onderhoudsbeurten aan uw auto. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij de motorische onderdelen van uw voertuig en vullen wij de olie gratis bij. Ook controleren wij de oliefilters. Verder biedt Garage Wiktor een bandenservice, een remmenservice en onderhouden wij verlichting, uitlaten en distributieriemen.

 

olie verversen

 

Reparaties nodig?
Blijkt uit de controle van uw auto dat er reparaties vereist zijn? Dan krijgt u eerst een telefoontje van onze monteur. Om u niet met onverwachte kosten op te zadelen, vragen wij altijd eerst uw goedkeuring voordat wij met de  reparatie beginnen. Bij de reparatie gebruikt Garage Wiktor, indien mogelijk, originele fabrieksonderdelen. Door het gebruik van originele onderdelen blijft een eventuele fabrieksgarantie gewoon geldig. Uiteraard wordt u hierover geïnformeerd.

 

Gratis Algemene Periodieke Keuring
Niet alleen het bijvullen van olie, maar ook de APK-keuring is gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt. Mocht uw auto op bepaalde punten afgekeurd worden, dan kan Garage Wiktor deze onderdelen voor u repareren. Ook hier geldt dat u eerst geïnformeerd wordt over de vereiste werkzaamheden en krijgt u een schatting van de kosten. Wij hebben een gecertificeerde APK-keurmeester in dienst.

 

Afspraak olie verversen en onderhoud
Als u een afspraak wilt maken om de olie van uw auto te verversen in combinatie met een onderhoudsbeurt, dan kunt u bellen naar Garage Wiktor op telefoonnummer 06-45133719. Geef bij het maken van uw afspreek even aan of u uw auto ook meteen APK wilt laten keuren.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button