Kleine & grote beurt

 

Voor een kleine of grote beurt aan uw auto bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht aan het juiste adres. Tijdens een reguliere onderhoudsbeurt controleren wij de motorische onderdelen van uw auto, checken wij de remmen en vullen wij vloeistoffen en olie bij. Garage Wiktor biedt een gratis APK bij een onderhoudsbeurt.

 

Kleine beurt NU €100,-

 

Auto-onderhoud in Dordrecht
U vindt Garage Wiktor aan de Daltonstraat 14 in Dordrecht. Wij verzorgen ook kleine en grote beurten aan de auto’s van klanten uit nabijgelegen plaatsten als Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht. Kom langs bij onze garage en maak kennis met onze snelle en vakkundige service.

 

Voor alle automerken
Wij verzorgen kleine en grote beurten voor alle automerken. Garage Wiktor is een merkonafhankelijke autogarage en onze monteurs zijn bekend met alle merken. Wij onderhouden en repareren uw auto volgens de meest recente richtlijnen van de fabrikant. U kunt onder meer bij ons terecht met uw  Audi, Alfa Romeo, Peugeot, Citroen, Ford, Mercedes, BMW, Saab, Mazda, Volvo, Opel, Lancia, Volkswagen of Renault.

 

Gratis APK bij onderhoudsbeurt
In combinatie met een grote beurt is de APK-keuring van uw auto helemaal gratis. Garage Wiktor heeft een gekwalificeerde APK-keurmeester in dienst. Het voordeel van een APK in combinatie met een onderhoudsbeurt is dat wij defecten aan uw auto meteen kunnen repareren.

 

Grote beurt NU €150,-

 

Vakkundige reparatie
Garage Wiktor staat garant voor een nauwkeurige en snelle reparatie van uw auto. Wij repareren alleen met uw uitdrukkelijke toestemming. U komt achteraf dus niet voor vervelende verassingen te staan. Onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold en bij de reparatie maken wij zoveel mogelijk gebruik van originele fabrieksonderdelen. Het voordeel hiervan is dat de garantie op uw auto in de meeste gevallen gewoon geldig blijft.

 

Afspraak grote of kleine beurt
Om een afspraak te maken voor een grote of kleine beurt, al dan niet in combinatie met een gratis APK-keuring, kunt u contact opnemen met Garage Wiktor. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-45133719.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button