Banden

 

Garage Wiktor is de onbetwiste bandenspecialist van Dordrecht en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor winterbanden, zomerbanden en all-season autobanden. Bij verzorgen eveneens opslag van ongebruikte banden en wij bieden banden reparatie door middel van prop schieten. Kom langs in onze garage en maak gebruik van onze razendsnelle bandenservice.

 

Banden specialist Dordrecht
Wij bieden onze bandenservice aan vanuit onze garage aan de Daltonstraat 14 in Dordrecht. Hier verzorgen wij de montage van uw winterbanden, zomerbanden en all-season autobanden. Tot onze klantenkring behoren ook veel automobilisten uit nabijgelegen plaatsen als Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht.

 

banden

 

Winterbanden
Met winterbanden onder uw auto kunt u in de wintermaanden veilig de weg op. De autobanden bieden extra grip bij sneeuw en gladheid. Garage Wiktor biedt een ruim assortiment winterbanden voor temperaturen onder de 7 graden. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige montage.

 

Zomerbanden
Met een hardere rubbersamenstelling zijn zomerbanden uitermate geschikt voor warmere temperaturen: de banden bieden een betere grip en slijten hierdoor minder snel. Zomerbanden hebben minder diepe groeven omdat zij geen sneeuw en minder water hoeven af te voeren.

 

All-season banden
Met all-season banden kunt u hele hele jaar veilig de weg op. All-season banden vormen een combinatie van zomer- en winterbanden. De band is geschikt voor uiteenlopende temperaturen en reageert goed op een glad wegdek. Het profiel van de all-season band voert zand en water net iets beter af dan een zomerband. Deze banden zijn geschikt voor de meeste Nederlandse winters.

 

Opslag en reparatie van uw autobanden
Uw ongebruikte zomer – of winterbanden kunt u opslaan bij Garage Wiktor. Wij bieden een professionele banden opslag. Wij slaan uw banden op onder de juiste omstandigheden zodat deze in topconditie blijven. Onze monteurs verzorgen eveneens autobanden reparatie.

 

Autobanden voor elke auto
Garage Wiktor is een merkonafhankelijke autogarage. Dit houdt in dat wij auto’s van alle merken repareren en onderhouden. Dit geldt ook voor het verwisselen en repareren van autobanden. Wij plaatsen onder meer banden onder uw Audi, Alfa Ford, Mercedes, Romeo, Lancia, Peugeot, Citroen, BMW, Saab, Mazda, Volvo, Opel, Lancia, Volkswagen of Renault.

 

Afspraak banden wissel
Wilt u een afspraak maken voor het plaatsen van zomerbanden, winterbanden of all-season autobanden? Of voor een banden reparatie? Neem dan contact op met Garage Wiktor op telefoonnummer 06-45133719.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button