Rem service

 

Omdat veiligheid voor alles komt is een regelmatige controle van de remsystemen van uw auto van groot belang. De remschrijven van uw auto zijn onderhevig aan slijtage en dienen bijtijds vervangen te worden. Ook is het van belang om de remvloeistof regelmatig bij te vullen. Garage Wiktor in Dordrecht biedt een professionele rem service.

 

Nieuwe remmen? NU €30,-

 

Garage Wiktor in Dordecht
Voor de rem service van Garage Wiktor kunt u langskomen bij ons autobedrijf aan de de Dalstonstraat 14 in Dordrecht. Wij verzorgen ook onderhoud en reparaties aan remsystemen voor klanten in nabijgelegen plaatsten als Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht. Bij ons bent u altijd verzekerd van een snelle en professionele rem service.

 

 

Merkonafhankelijke rem service
Garage Wiktor is niet gebonden aan enig automerk. Dit houdt in dat wij auto’s van ieder merk onderhouden en repareren. Ook onze rem service is volledig merkonafhankelijk. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht met uw Audi, Alfa Romeo, Citroen, Ford, Mercedes, Peugeot, BMW, Volvo, Opel, Saab, Mazda, Lancia, Volkswagen of Renault.

 

Auto onderhoud
U kunt onderhoud aan de remsystemen combineren met een complete onderhoudsbeurt en een gratis APK-keuring. Als onderdeel van regulier onderhoud kijken onze gekwalificeerde vakmensen behalve naar de motorische onderdelen ook naar de remschijven. Waar nodig vullen wij vloeistoffen bij, waaronder de remvloeistof.

 

Gratis APK bij onderhoudsbeurt
Wanneer het tijd is voor de APK-keuring van uw auto, kunt u dit combineren met een volledige onderhoudsbeurt met rem service. In combinatie met een onderhoudsbeurt is de APK-keuring van uw auto gratis. Garage Wiktor heeft een gekwalificeerde APK-keurmeester in dienst.

 

Vakkundige reparatie
Als tijdens de onderhoudsbeurt of de APK-keuring blijkt dat er reparaties aan uw auto vereist zijn, dan krijgt u eerst een telefoontje van onze monteurs. Pas na uw goedkeuring gaan wij over tot reparatie: u komt nooit voor onverwachte kosten te staan.

Ook bij de vervanging van remsystemen maken wij, waar mogelijk, gebruik van originele fabrieksonderdelen. De garantie op op voertuig blijft hierdoor gewoon geldig.

 

Een afspraak inplannen
Veiligheid gaat voor alles: blijf niet rondrijden met een auto met slecht functionerende remmen. Om een afspraak te maken met de rem service van Garage Wiktor kunt u bellen met telefoonnummer 06-45133719.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button