Versnellingsbak

 

Een reparatie of vervanging van een versnellingsbak is specialistisch werk. De vakkundige monteurs van Garage Wiktor in Dordrecht repareren en vervangen ieder type versnellingsbak. U kunt zowel bij ons terecht met een automaat als met een handgeschakelde auto. Garage Wiktor is een merkonafhankelijke autogarage: met ieder merk en model auto kunt u bij ons langskomen.

 

Versnellingsbak vervangen NU €450,-

 

Garage Wiktor in Dordrecht
Voor de reparatie of vervanging van uw versnellingsbak kunt u langskomen bij Garage Wiktor aan de Dalstonstraat 14 in Dordrecht. Ook vanuit Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht zijn wij goed bereikbaar. Garage Wiktor staat garant voor een snelle en vakkundige service, altijd voor een bijzonder scherpe prijs.

 

versnellingsbak

 

 

Grote onderhoudsbeurt
Als u bij ons langskomt voor het repareren of vervangen van uw versnellingsbak, kunt u natuurlijk ook meteen kiezen voor een complete onderhoudsbeurt. Bij een grote beurt controleren wij de motorische onderdelen van uw auto, de veiligheidssystemen, remmen, banden, verlichting en waar nodig vullen wij olie en andere vloeistoffen bij. Na een grote onderhoudsbeurt kunt u weer veilig de weg op.

 

Gratis APK-keuring
Als het tijd is voor de APK-keuring van uw voertuig, dan kunt u dit eveneens combineren met de werkzaamheden aan uw versnellingsbak. Bij Garage Wiktor is de APK-keuring gratis in combinatie met een grote beurt. Onze gecertificeerde APK-keurmeester loopt uw auto na op gebreken. Mochten wij een mankement tegenkomen, dan zijn wij in staat om dit direct te verhelpen.

 

Gekwalificeerde monteurs
De monteurs van Garage Wiktor worden voortdurend bijgeschoold. Hierdoor zijn wij in staat om alle mogelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto uit te voeren. Bij de reparatie maken wij altijd zoveel mogelijk gebruik van originele fabrieksonderdelen, waardoor de garantie op uw voertuig gewoon geldig blijft. Wij stellen u altijd eerst op de hoogte voordat wij tot reparatie overgaan, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 

Afspraak versnellingsbak vervangen
Om een afspraak te maken om uw automaat of schakel versnellingsbak te vervangen of te repareren kunt u contact opnemen met Garage Wiktor. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-45133719. Wanneer u een afspraak maakt kunt u meteen aangeven of u de werkzaamheden wilt combineren met een grote beurt en/of APK-keuring. Ook bij vragen kunt u contact met ons opnemen: wij staan u graag te woord.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button