APK keuring

Is het tijd voor de APK-keuring van uw auto? Dan bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht aan het juiste adres. Wij verzorgen de Algemene Periodieke Keuring voor alle automerken. Garage Wiktor heeft een eigen keurmeester in dienst. Wij bieden een gratis APK bij een onderhoudsbeurt. Wanneer wij gebreken tegenkomen, dan kunnen onze monteurs deze direct verhelpen.

 

APK in Dordrecht
U vindt Garage Wiktor aan de Daltonstraat 14 in Dordrecht. Ook klanten uit omringende plaatsten als Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht profiteren van de gratis APK bij een onderhoudsbeurt. Maak direct een afspraak voor een APK-keuring of kom langs in onze garage. U bent altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service.

 

APK keuring

 

Gratis APK bij onderhoudsbeurt
Wie slim is combineert de Algemene Periodieke Keuring met een onderhoudsbeurt: de APK-keuring is in dat geval helemaal gratis. Garage Wiktor verzorgt grote en kleine onderhoudsbeurten. Tijdens de onderhoudsbeurt lopen wij uw auto na op mogelijke gebreken. Wij controleren onder meer de motorische onderdelen, de remsystemen en waar nodig vullen wij vloeistoffen bij.

 

Vakkundige reparaties
Mocht uit de APK-keuring blijken dat er reparaties aan uw auto nodig zijn, dan stellen wij u hiervan op de hoogte voordat wij hiermee aan de slag gaan. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold en zij zorgen altijd voor een vakkundige  reparatie.

 

Garage Wiktor heeft alle standaardonderdelen op voorraad. Bij reparaties maken wij – waar mogelijk – gebruik van originele fabrieksonderdelen. De fabrieksgarantie blijft hierdoor gewoon geldig.

 

Merkonafhankelijke garage
Met Garage Wiktor kiest u voor een merkonafhankelijke autogarage. Wij verzorgen Algemene Periodieke Keuringen voor alle automerken. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht met uw Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault of Citroen.

 

Afspraak APK-keuring
Wilt u een afspraak maken voor een Algemene Periodieke Keuring of een gratis APK bij een onderhoudsbeurt? Bel ons dan op telefoonnummer 06-45133719.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button