Over ons

 

Kies voor de goedkoopste autogarage in de regio. Garage Wiktor in Dordrecht is een merkonafhankelijk autobedrijf. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault of Citroen. Onze monteurs zorgen altijd voor een vakkundige reparatie.

 

Autobedrijf in Dordrecht
Garage Wiktor is gevestigd aan de Daltonstraat 14 in Dordrecht. Onze autogarage is ook makkelijk bereikbaar vanuit andere plaatsen in de omgeving: bijvoorbeeld vanuit Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht. Kom langs bij de goedkoopste autogarage in de regio en maak kennis met onze uitstekende service.

 

Onderhoud en reparatie
De monteurs van Garage Wiktor staan voor u klaar om onderhoud en reparaties aan uw voertuig uit te voeren. Wij gaan snel en vakkundig te werk. Bij Garage Wiktor komt u achteraf nooit voor verassingen te staan. bBj ons geldt: afspraak is afspraak. Wij verzorgen onderhoud en reparaties voor een eerlijke prijs.

 

Bij Garage Wiktor kunt u zowel terecht voor een grote als een kleine beurt voor uw auto. Verder biedt ons autobedrijf een airco service en een rem service. Ook vervangen wij accu’s, banden, verlichting, uitlaten en distributieriemen. Wij hebben alle standaardonderdelen op voorraad.

 

APK-keuring bij Garage Wiktor
Ook voor de APK-keuring van uw auto bent u bij onze autogarage op het juiste adres. Garage Wiktor heeft een eigen APK-keurmeester in dienst. Wanneer u kiest voor een APK-keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt, dan is de APK-keuring helemaal gratis. Onze monteurs kunnen eventuele gebreken direct verhelpen.

 

Merkonafhankelijke autogarage
Garage Wiktor is een merkonafhankelijk autobedrijf. Onze gekwalificeerde monteurs zijn bekend met alle automerken. Wij voeren de werkzaamheden aan uw auto uit volgens de meest recente richtlijnen van de fabrikant. Waar mogelijk gebruiken wij originele fabrieksonderdelen. Door gebruik te maken van originele onderdelen blijft de fabrieksgarantie in de meeste gevallen gewoon geldig.

 

Afspraak maken
Voor een afspraak bij Garage Wiktor kunt u bellen met telefoonnummer 06-45133719. Uiteraard kunt u ook gewoon even langsrijden bij onze autogarage in Dordrecht.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button