Auto accu vervangen

 

Is het tijd voor een nieuwe accu? Laat uw auto accu vervangen bij Garage Wiktor in Dordrecht. Onze monteurs vervangen auto accu’s van alle automerken. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Alfa Romeo, Peugeot, Citroen, Ford, Mercedes, BMW, Saab, Mazda, Volvo, Opel, Lancia, Volkswagen of Renault. U bent altijd verzekerd van een vlotte en professionele service.

 

Accu vervangen Dordrecht
Garage Wiktor is hét adres in Dordrecht om uw accu te vervangen. Ons autobedrijf is gevestigd aan de Daltonstraat 14. Onze klanten komen behalve uit Dordrecht ook uit omringende plaatsen als Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht. Steeds meer autorijders kiezen voor onze uitstekende service.

 

auto accu

 

Grote of kleine beurt
Als u toch bij ons langs komt voor een nieuw accu, kunt u ook meteen kiezen voor een complete onderhoudsbeurt. Garage Wiktor verzorgt grote en kleine onderhoudsbeurten. Wij controleren de motorische onderdelen en waar nodig vullen wij vloeistoffen bij. Garage Wiktor biedt ook een bandenservice, een rem service, onderhoud aan de verlichting, de uitlaat en de distributieriem.

 

Gratis APK-keuring
Een APK-keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt is helemaal gratis. Onze APK-keurmeester loopt de auto na op gebreken. Uiteraard kunnen onze monteurs deze gebreken direct verhelpen. Garage Wiktor zorgt ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

 

Reparaties aan uw auto
Zijn er defecten aan uw auto? Dan krijgt u van ons een telefoontje om te overleggen over de vervolgstappen. Wij leggen u zo duidelijk mogelijk uit wat te gebreken zijn en wat het gaat kosten om deze te repareren. Kortom, wij gaan pas over tot reparatie na uw goedkeuring. Wij werken altijd geheel volgens afspraak.

Of het nu gaat om het vervangen van een accu of andere onderdelen van uw auto: Garage Wiktor maakt – waar mogelijk – gebruik van originele fabrieksonderdelen. Eventuele garantie op uw auto blijft hierdoor gewoon geldig.

 

Afspraak auto accu vervangen
Wilt u uw auto accu vervangen? Maak dan direct een afspraak bij Garage Wiktor in Dordrecht. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing van de nieuwe accu. Garage Wiktor is bereikbaar op telefoonnummer 06-45133719.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button