Verlichting service

 

Veiligheid gaat voor alles: in het verkeer is het van levensbelang om goed zichtbaar te zijn. Doe daarom regelmatig een verlichting check voor uw auto bij Garage Wiktor in Dordrecht. Onze professionele verlichting service verzorgt controle van alle lichten van uw auto. Wacht niet tot de volgende onderhoudsbeurt of APK-keuring: kom bij defecte verlichting direct bij ons langs.

 

Verlichting check Dordrecht
Voor de controle van alle lichten van uw auto kunt u langskomen in onze garage. U vindt Garage Wiktor aan de Daltonstraat 14 in Dordrecht. Wij zijn ook makkelijk bereikbaar vanuit Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht.

Wij verzorgen verlichting checks voor alle automerken: of u nu in een Audi, Alfa Ford, Mercedes, Romeo, Lancia, Peugeot, Citroen, BMW, Saab, Mazda, Volvo, Opel, Lancia, Volkswagen of Renault rijdt, u kunt altijd gebruik maken van onze verlichting service.

 

verlichting service

 

Combinatie met onderhoudsbeurt
Natuurlijk kunt u de verlichting check ook combineren met een kleine of grote onderhoudsbeurt. Garage Wiktor verzorgt regulier onderhoud aan alle automerken. Het onderhoud wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde monteurs. Wij bekijken de motorische onderdelen en wij vullen vloeistoffen bij. Ook vervangen wij accu’s en verwisselen wij de banden van uw auto.

 

APK bij onderhoud
Wij verzorgen ook controle van alle lichten in combinatie met de Algemene Periodieke Keuring. Bij Garage Wiktor is de APK-keuring overigens gratis in combinatie met een grote onderhoudsbeurt. Wij hebben een eigen AKP-keurmeester in dienst.

 

Reparaties aan uw voertuig
Ook voor reparaties aan uw voertuig bent u bij Garage Wiktor aan het juiste adres. Wij repareren uw voertuig volgens de strenge richtlijnen van de fabrikant. Verder maken wij zoveel mogelijk gebruik van originele fabrieksonderdelen. De meeste auto-onderdelen hebben wij standaard op voorraad.

 

Afspraak verlichting check
Wilt u een afspraak maken voor een verlichting check? Bel ons dan op telefoonnummer 06-45133719. U kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen bij onze  garage in Dordrecht.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button