Motorrevisie

 

Garage Wiktor is dé specialist in motorrevisie van Dordrecht en omstreken. Wij verzorgen brandstofmotoren revisie voor oldtimers en youngtimers. Als uw auto veel kilometers op de teller heeft staan is het aan te raden om de motor te reviseren. Onze vakkundig monteurs maken de motor schoon, wij smeren de motor door en waar nodig vervangen wij defecte onderdelen. Garage Wiktor verzorgt motorrevisie voor alle automerken.

 

Motorrevisie NU €750,-

 

Motorrevisie in Dordrecht
Kom langs bij Garage Wiktor voor een professionele brandstofmotoren revisie. U vindt ons autobedrijf aan de Daltonstraat 14 in Dordrecht. Vanuit nabijgelegen plaatsen als Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht zijn wij eveneens goed bereikbaar. Wij reviseren uw motor snel en vakkundig.

 

motorrevisie

 

Volledig onderhoud
Garage Wiktor is niet alleen specialist in motorrevisie. Wij verzorgen eveneens onderhoud aan andere delen van uw auto. Komt u bij ons langs voor het reviseren van uw motor? Dan kunt u de werkzaamheden combineren met een complete onderhoudsbeurt. Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij onder meer de veiligheidssystemen van uw auto, de remmen, banden en de verlichting. Ook verversen wij olie en andere vloeistoffen.

 

APK bij Garage Wiktor
Bij Garage Wiktor is de APK-keurig gratis wanneer u deze combineert met een grote onderhoudsbeurt. Wij lopen uw auto na op gebreken en wij bieden de mogelijkheid om mankementen direct te verhelpen. Voor wij overgaan tot reparatie stellen wij u altijd eerst op de hoogte van de vereiste werkzaamheden. Ook geven wij een schatting van de kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Kies voor kwaliteit
Bij Garage Wiktor bent u altijd verzekerd van een vlotte en vakkundige service. Wij scholen onze monteurs voortdurend bij en wij zijn in staat om ieder type brandstofmotor te reviseren. Bij revisies maken wij zoveel mogelijk gebruik van originele onderdelen, zodat eventuele fabrieksgaranties gewoon geldig blijven.

 

Afspraak reviseren brandstofmotor
Wilt u een afspraak maken om de motor van uw auto te reviseren? Neem dan contact op met Garage Wiktor in Dordrecht. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-45133719. Zijn er naast de revisie van de motor ook andere werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Laat dit dan meteen aan ons weten. Vanzelfsprekend kunt u ook bij vragen contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button