Airco service

 

Bij Garage Wiktor kunt u terecht voor een professionele airco onderhoudsbeurt. Wij verzorgen airco service en reparatie voor elk type auto. Met regelmatig onderhoud aan het aircosysteem wordt de koelcapaciteit in stand gehouden. De airco dient om de vier jaar bijgevuld te worden en voor een gezonde luchtaanvoer adviseren wij het airco systeem jaarlijks te reinigen.

 

Airco reparatie Dordrecht
Garage Wiktor is gevestigd in Dordrecht, aan de Daltonstraat 14. Uiteraard verzorgen wij ook airco onderhoudsbeurten voor klanten in nabijgelegen plaatsen als Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht. Bij Garage Wiktor kunt u altijd rekenen op een snelle en vakkundige airco service en reparatie.

 

Auto airco service

 

Merkonafhankelijke airco service
Garage Wiktor verzorgt airco reparatie en service voor alle automerken: wij zijn een merkonafhankelijke autogarage. U kunt onder meer bij ons terecht voor een airco onderhoudsbeurt voor uw Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault of Citroen.

 

Compleet auto-onderhoud
Naast onderhoud aan het aircosysteem van uw auto verzorgen verzorgt Garage Wiktor ook onderhoud aan andere delen van uw voertuig. U kunt bij ons terecht voor een grote of kleine beurt aan uw auto, eventueel gecombineerd met een gratis APK-keuring.

Wij bieden een rem service en wij vervangen accu’s, banden, verlichting, uitlaten en distributieriemen. Standaardonderdelen hebben wij altijd op voorraad. Onze gekwalificeerde vakmensen gaan altijd snel en nauwkeurig te werk.

 

Reparaties aan uw auto
Mocht tijdens het onderhoud aan uw auto of bij de APK-keuring blijken dat er gebreken zijn aan uw voertuig, dan vragen wij eerst uw goedkeuring voordat wij tot reparatie overgaan. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Bij Garage Wiktor geldt: afspraak is afspraak. U bent altijd verzekerd van gedegen advies en een eerlijke prijs.

 

Maak een afspraak
Wilt u een afspraak maken voor een airco-onderhoudsbeurt? Bel dan met Garage Wiktor op telefoonnummer 06-45133719. Langsrijden bij onze garage in Dordrecht kan natuurlijk ook.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button