Koppeling vervangen

 

Is de koppeling van uw auto kapot? Kom dan langs bij Garage Wiktor in Dordrecht. Onze vakkundige monteurs vervangen de koppeling op professionele wijze. Wij kunnen de koppeling vervangen van uw Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault of Citroen. Waar mogelijk maken wij gebruik van originele fabrieksonderdelen, zodat de garantie op uw auto gewoon geldig blijft.

 

Koppeling vervangen NU €150,-

 

Koppeling vervangen Dordrecht
Kom langs bij Garage Wiktor om uw kapotte koppeling te vervangen. U vindt ons merkonafhankelijke autobedrijf aan de Daltonstraat 14 in Dordrecht. Ook vanuit nabijgelegen plaatsen als Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht is ons autobedrijf goed bereikbaar. Wij staan altijd garant voor een snelle en professionele service.

 

Slijtage koppeling

 

Complete onderhoudsbeurt
Als u langskomt om uw koppeling te vervangen, dan kunt u ook kiezen voor een complete onderhoudsbeurt voor uw auto. Garage Wiktor verzorgt grote en kleine beurten voor alle automerken. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij op kapotte motorische onderdelen en waar nodig vullen wij vloeistoffen bij. Ook bieden wij een bandenservice, controleren en repareren wij uw remmen en bieden wij onderhoud aan verlichting, uitlaat en distributieriemen.

 

Gratis APK bij onderhoudsbeurt
Is het tijd voor de APK-keuring van uw auto? Dan kunt u de keuring mooi combineren met het vervangen van de koppeling. De Algemene Periodieke Keuring is gratis wanneer u deze combineert met een onderhoudsbeurt. Tijdens de keuring lopen wij uw auto na op gebreken en wij kunnen alle mankementen direct verhelpen, zodat u goedgekeurd en veilig de weg op kunt. Garage Wiktor heeft een eigen APK-keurmeester in dienst.

 

Vakkundige monteurs
De monteurs van Garage Wiktor zijn in staat om alle mogelijke gebreken aan uw auto te repareren en – waar nodig – onderdelen te vervangen. Wanneer wij een defect aan uw auto tegenkomen overleggen wij altijd eerst met u. Pas na uw goedkeuring gaan wij over tot reparatie. Bij Garage Wiktor komt u achteraf nooit voor dure verassingen te staan.

 

Afspraak koppeling vervangen
Wilt u direct een afspraak maken om de koppeling van uw auto te vervangen? Neem dan contact op met Garage Wiktor in Dordrecht op telefoonnummer 06-45133719. Bij het maken van uw afspraak kunt u meteen aangeven of u de reparatie van uw kapotte koppeling wilt combineren met een complete onderhoudsbeurt en/of een APK-keuring.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button