Uitlaat reparatie

 

Garage Wiktor in Dordrecht verzorgt vakkundige uitlaat reparatie. Naast het repareren van de uitlaat bieden wij ook de mogelijkheid om de uitlaat te vervangen. Onze gekwalificeerde monteurs verzorgen uitlaat reparatie voor alle automerken. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Alfa Ford, Mercedes, Romeo, Lancia, Peugeot, Citroen, BMW, Saab, Mazda, Volvo, Opel, Lancia, Volkswagen of Renault.

 

Uitlaat vervangen Dordrecht
Garage Wiktor is hét adres in Dordrecht om de uitlaat van uw auto te vervangen. Onze garage is gevestigd aan de Daltonstraat 14. U kunt ons ook heel gemakkelijk bereiken vanuit nabijgelegen plaatsten als Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht. Kom langs en profiteer van onze uitstekende service.

 

a3uitlaat

 

Onderhoudsbeurt
Als u voor een uitlaat reparatie naar Garage Wiktor komt, kunt u ook meteen kiezen voor een complete onderhoudsbeurt aan uw auto. Onze monteurs zijn gekwalificeerd voor onderhoud aan alle automerken. Tijdens de onderhoudsbeurt bekijken onze monteurs de motorische onderdelen en vullen wij de vloeistoffen bij. Een verlichtingscheck, het vervangen van de accu en het verwisselen van de banden behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Algemene Periodieke Keuring
Garage Wiktor heeft een eigen APK-keurmeester in dienst. De APK-keurig is gratis bij een grote onderhoudsbeurt. Indien wij gebreken aan uw auto tegenkomen stellen wij u hiervan op de hoogte. Pas na uw goedkeuring gaan wij over tot reparatie, zodat u niet voor onverwacht hoge reparatiekosten komt te staan.

 

Uw auto weer als nieuw
Naast uitlaat reparaties verzorgt Garage Wiktor ook reparaties aan andere onderdelen van uw auto. De monteurs van Garage Wiktor beschikken over de kennis en ervaring om uw auto weer als nieuw te maken. Onze monteurs krijgen regelmatig bijscholing en zij repareren bijzonder effectief. De meeste typen uitlaat en andere auto-onderdelen hebben wij standaard op voorraad zodat wij deze snel kunnen vervangen.

 

Afspraak uitlaat repareren
Voor een afspraak om uw uitlaat te vervangen of te repareren kunt u contact opnemen met Garage Wiktor in Dordrecht. Bel ons op telefoonnummer 06-45133719 of kom langs in onze garage.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button