Auto onderhoud

 

Garage Wiktor in Dordrecht verzorgt auto onderhoud voor alle merken. Onze monteurs onderhouden de auto volgens de richtlijnen van de fabrikant. Tijdens regulier onderhoud bekijken wij de motorische onderdelen en vullen wij vloeistoffen bij. Bij Garage Wiktor bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service.

 

Regulier onderhoud Dordrecht
Met Garage Wiktor kiest u voor dé professionals in auto onderhoud en auto-onderdelen onderhoud. U vindt onze garage aan de Daltonstraat 14 in Dordrecht. Wij zijn ook eenvoudig bereikbaar vanuit andere plaatsen in de omgeving: vanuit Zwijndrecht, ’s-Gravendeel en Papendrecht staat u zo bij ons voor de deur.

 

auto onderhoud

 

Onderhoud van A tot Z
Bij Garage Wiktor kunt u zowel terecht voor een kleine als een grote servicebeurt aan uw auto. Mochten wij bij het bekijken van de motorische onderdelen gebreken tegenkomen, dan stellen wij u hiervan direct op de hoogte. Pas na overleg met onze klanten gaan wij over tot reparatie. Onze monteurs controleren de remmen, vullen vloeistoffen bij en vervangen accu’s, banden, verlichting, uitlaten en distributieriemen.

Omdat wij een merkonafhankelijke garage zijn, kunt u onder meer bij ons terecht met uw Audi, Alfa Romeo, Peugeot, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Mazda, Ford, Lancia, Renault of Citroen.

 

Gratis APK bij auto onderhoud
Wanneer u de APK-keuring van uw auto combineert met een onderhoudsbeurt, is de Algemene Periodieke Keuring helemaal gratis. Garage Wiktor heeft een eigen APK-keurmeester in dienst. Als bijkomend voordeel bieden wij de mogelijkheid om gebreken aan uw auto direct te verhelpen, zodat u veilig in uw auto kunt blijven rijden.

 

Reparatie bij Garage Wiktor
Onze monteurs staan altijd garant voor een vakkundige reparatie van uw auto. De monteurs van Garage Wiktor zijn gekwalificeerd om reparaties aan ieder automerk uit te voeren. Wij hebben alle standaardonderdelen op voorraad en wij werken snel en bijzonder nauwkeurig.

 

Een afspraak maken?
Om een afspraak te maken voor regulier onderhoud aan uw auto kunt u bellen met Garage Wiktor op telefoonnummer 06-45133719. U kunt dan meteen aangeven of u het auto onderhoud wilt combineren met een gratis APK-keuring.

Garage Wiktor


Daltonstraat 14
3316 GD Dordrecht


BEL ONS 06-451 337 19
info@autogaragedordrecht.nl


Openingstijden
ma t/m vr 09:00 – 18:00
za 09:00 – 14:00

Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube Volg ons op Google+

Volvo_V60_Hybrid_operationele_lease_activlease_2015_intrieur_versnellingspook

Versnellingsbak
vanaf €450,-

Versnellingsbak toe aan vervangen door slijtage? Bij Garage Wiktor krijgt u een  professionele service en een snelle reparatie aan uw versnellingsbak.

> Meer informatie

banner-NW-08

Motorevisie
vanaf €750,-

Voor een merkonafhankelijke motorrevisie bent u bij Garage Wiktor in Dordrecht bij het juiste adres. De goedkoopste in de regio Drechtsteden.

> Meer informatie

Slijtage koppeling

Koppeling
vanaf €150,-

Is de koppeling van uw auto kapot? Onze vakkundige monteurs van Wiktor autogarage vervangen of repareren de koppeling op professionele wijze.

> Meer informatie

Call Now Button